Ga direct naar: Hoofdinhoud

Pers

Introductie

Welkom op de perspagina van Koningsdag in Rotterdam!

Wij helpen je graag op weg met meer informatie over alles wat er te gebeuren staat in aanloop naar, op de dag zelf en ‘the day after’ Koningsdag en de viering van 10 jaar Koningschap in 010. Bekijk het volledige stadsprogramma op: UITagendarotterdam.nl/koningsdag. Neem voor het bijwonen van stadsprogrammering en/of interviewverzoeken contact op met:

Ingrid Adriaanse
Projectwoordvoering Koningsdag in Rotterdam
Gemeente Rotterdam
Telefoon: 06 39 11 61 35
E-mail: ie.adriaanse@rotterdam.nl

Mediahandboek

Download hier het mediahandboek. Dit handboek bevat informatie over alle activiteiten, festiviteiten én persfaciliteiten in aanloop naar en op Koningsdag zelf.

Perscentrum en persaccreditaties

Tijdens Koningsdag in Rotterdam zijn er verschillende persfaciliteiten waar je als journalist gebruik van kunt maken. De mogelijkheid tot accrediteren voor de persvakken en persarrangementen langs de route is inmiddels gesloten. Journalisten die een persaccreditatie hebben aangevraagd, ontvangen hierover uiterlijk 21 april een persoonlijk bericht. Heb je geen accreditatie aangevraagd, maar wil je op Koningsdag wel gebruikmaken van de werkplekken in het perscentrum in de Centrale Bibliotheek aan de Binnenrotte ?  Stuur dan voor uiterlijk 26 april een mail naar: ie.adriaanse@rotterdam.nl
Lees hier meer over de persfaciliteiten op Koningsdag in Rotterdam.

Foto's & filmen in Rotterdam

Op zoek naar mooie (historische) beelden van Rotterdam? Neem eens een kijkje in het Rotterdams Stadsarchief of in de Rotterdam Branding Toolkit. Interesse om filmproducties te komen maken in Rotterdam? Meld deze dan tijdig aan. Dat kan makkelijk en snel in 4 stappen. Lees voor meer informatie het filmprotocol of neem direct contact met ons op.

Social media