Ga direct naar: Hoofdinhoud

Persfaciliteiten Koningsdag in Rotterdam

Introductie

Perscentrum Centrale Bibliotheek

Op Koningsdag wordt de Centrale Bibliotheek ingericht als perscentrum. Het perscentrum is geopend van 08.00 tot 18.00 uur en toegankelijk voor geaccrediteerde pers. Heeft u zich niet geaccrediteerd, maar wilt u op Koningsdag wel gebruik maken van de werkplekken in het perscentrum in de Centrale Bibliotheek aan de Binnenrotte? Stuur dan voor uiterlijk 26 april een mail naar ie.adriaanse@rotterdam.nl.

Persvakken en -arrangementen

Gaststad Rotterdam voorziet in zeven persvakken langs de route waar vanuit media verslag kan doen. Daarnaast worden er drie persarrangementen aangeboden. Hierbij wordt journalisten de mogelijkheid geboden om verslag te doen vanuit meerdere vakken, waar zij onder begeleiding naartoe worden gebracht. Wij doen er alles aan om u zo op tijd in deze vakken plaats te laten nemen. De persvakken en -arrangementen zijn uiteraard een service, geen verplichting. U kunt ook zelf buiten de vakken, zonder accreditatie verslag doen tussen het publiek.

Bekijk de locaties van de persvakken en het aanbod aan persarrangementen. Of kijk in het mediahandboek Koningsdag in Rotterdam 2023. 

Journalisten die zich hebben geaccrediteerd ontvangen uiterlijk 21 april een bericht of de persaccreditatie is toegewezen. Vragen over dit proces? Neem dan contact op met Ingrid Adriaanse: ie.adriaanse@rotterdam.nl.

Social media