Ga direct naar: Hoofdinhoud

Wandel de route

Introductie

Van de Afrikaanderwijk, over de Nieuwe Maas naar de Binnenrotte in het centrum. Dat is in het kort de Koninklijke route op Koningsdag op 27 april. Wandelend én varend met watertaxi’s krijgt de Koninklijke Familie Rotterdam te zien in al haar veelzijdigheid: verschillende culturen, kunst, architectuur, geschiedenis en toekomst.

Wandel de route

Nieuwsgierig geworden naar de Rotterdamse Route die de Koninklijke familie bewandelde? Deze speciaal uitgestippelde Royal Route 010 biedt een compleet beeld van Rotterdam: culturen, architectuur, food, watertaxi en vernieuwing. Ontdek ‘m zelf en geniet met volle teugen!

Ben je met een groep en wil je met een gids op pad? Laat je uitgebreid meenemen door de Afrikaanderwijk en sluit af met een Watertaxi-rit. Of verdeel de tijd over Afrikaanderwijk, Watertaxi-rit, door op Plein 1940 met einde in de Markthal. Kom je op marktdagen woensdag of zaterdag? Dan is de Afrikaanderwijk op z’n kleurrijkst! Een ontmoeting met een ondernemer is in onze tours gegarandeerd.

Mail naar info@derotterdamtours.nl voor informatie over wat is inbegrepen en de groepsprijzen. Aan klassen worden verkorte wandelvarianten met onderwijstarieven geboden.

Foto: Bas Czerwinski

Social media