Ga direct naar: Hoofdinhoud

Oranje Boven-op je kleedje

27-03-2023

Introductie

De vrijmarkt en Koningsdag horen bij elkaar. Ben jij iemand die staat te trappelen om gebruikte spullen te verkopen? Versier jouw plekje op de vrijmarkt helemaal in stijl! Doe mee aan Oranje Boven-op je kleedje en maak kans op een speciaal Koningsdag vrijmarktpakket met daarin een uniek vrijmarktkleed, zwaaivlaggetje en kroontje.

Uiteraard is er ook op deze bijzondere Koningsdag in Rotterdam op verschillende plekken een vrijmarkt. Voor de één is het dé plek om unieke spullen te scoren. Voor de ander om ze te verkopen. Of allebei. Wil jij gebruikte spullen verkopen en kans maken op het vrijmarktpakket, doe dan snel mee, want op is op!

Circulair

De producten in het vrijmarktpakket zijn circulair, dat betekent dat ze zijn gemaakt van gebruikte materialen. Ze zijn in dezelfde stijl als allerlei andere versieringen in de stad die speciaal voor Koningsdag 2023 zijn ontworpen. Het ontwerp is van Studio VollaersZwart.

Zo doe je mee

Laat zien welk pronkstuk 27 april op de vrijmarkt op jouw kleedje ligt. Maak een mooie foto van dit voorwerp en deel die met ons. Dit kun je hier doen. Vertel ook het verhaal achter het voorwerp en leg uit waarom het een tweede leven verdient. Tussen kunst en kitsch, op z’n Rotterdams! 

De eerste 500 Rotterdammers die hun foto en verhaal naar ons sturen, ontvangen een vrijmarktpakket. Ben jij een van de gelukkigen? Dan kun je jouw pakket ophalen op vrijdag 21 en zaterdag 22 april, tussen 10.00 en 20.00 uur bij het Oranje Pick-Up Punt in het centrum van de stad. 

Je ontvangt binnen 3 dagen na je inzending een e-mail van ons. Daarin staat of je hebt gewonnen en waar je precies je vrijmarktpakket kan ophalen. 

Social media