Ga direct naar: Hoofdinhoud

Oranje Boven-op je kleedje

Introductie

Wil jij in stijl met je spullen op de vrijmarkt staan? Doe mee aan ‘Oranje Boven-op je kleedje’ en win een speciaal Koningsdag vrijmarktpakket!

Het pakket bevat een prachtig kleed om jouw spulletjes op uit te stallen, een zwaaivlaggetje en een kroontje. Dit pakket is speciaal voor Koningsdag 2023 ontworpen door Studio VollaersZwart en gemaakt van circulair materiaal - net als vele andere aankleding die je in de stad gaat tegenkomen.

Hoe doe je mee?

Laat zien wat jouw pronkstuk van de vrijmarkt wordt en wat er 27 april op jouw kleedje ligt. Hoe? Maak een mooie foto van jouw pronkstuk en deel deze met ons samen met een korte toelichting. Dit kan via het formulier hieronder. Wat is het verhaal achter dit voorwerp en waarom verdient het een tweede leven? Tussen kunst & kitsch, maar dan op z’n Rotterdams! 

De eerste 500 inzendingen ontvangen een vrijmarktpakket. De pakketten worden uitgegeven op vrijdag 21 en zaterdag 22 april tussen 10.00 en 20.00 uur bij het Oranje Pick-Up Punt in het centrum van de stad. Je ontvangt binnen drie dagen na je aanmelding een e-mail van ons of je hebt gewonnen en meer informatie over het ophalen van je pakket.

Social media