Ga direct naar: Hoofdinhoud

Tickets Koningsdagconcert

10-03-2023

Introductie

Dit jaar vieren we in Rotterdam niet alléén op 27 april Koningsdag maar komen we al op 19 april in de stemming met een groots Koningsdagconcert.

TICKETS ZIJN UITVERKOCHT

In aanloop naar Koningsdag vieren we een prachtig feest met Rotterdam én Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Het is een speciale editie vanwege de viering van 10 jaar Koningschap in 010. En in Rotterdam doen we er alles aan om te zorgen dat iedereen het Koningsfeest kan meevieren. Want, zo luidt het motto, ‘We zijn allemaal Kings & Queens’! Daarom is deze speciale Rotterdameditie van het Koningsdagconcert gratis toegankelijk voor publiek. Bovendien markeert het Koningsdagconcert op 19 april a.s. de start van het Stadsprogramma en daarmee 10 dagen voorpret naar Koningsdag én de Day After.

Line-up
Het Koningsdagconcert vindt plaats in de RTM stage van Rotterdam Ahoy op woensdag 19 april om 20.30 uur. Bevestigde artiesten zijn onder anderen Davina Michelle, Winne, Gerard Cox, Sabrina Starke, Lloydscompany, Gery Mendes, Zaïre Krieger en Broederliefde. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van dirigent Adam Hickox speelt zowel eigen stukken als nieuwe, verrassende arrangementen samen met de andere artiesten. Het Koningsdagconcert zal gepresenteerd worden door Loes Luca en Shariff Nasr.

Tickets
De tickets zijn uitverkocht. Schrijf je in voor de wachtlijst mochten er kaarten vrijkomen. Het concert wordt ook op Koningsdag zelf uitgezonden door de NTR op NPO 2 van 20.25 tot 21.20 uur.

Meer informatie
Lees op deze pagina alles over het Koningsdagconcert. De meest gestelde vragen staan ook op deze pagina. Houd voor meer informatie ook de socials (Facebook & Instagram) in de gaten. 

Veelgestelde vragen

Zijn de tickets uitverkocht? Aanmelden voor de wachtlijst kan hier. Wanneer er tickets beschikbaar komen ontvang je van ons een e-mail.  

Social media