Ga direct naar: Hoofdinhoud

Koningsdagconcert

Introductie

In aanloop naar Koningsdag vieren we een prachtig feest met Rotterdam én Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Het is een speciale editie vanwege de viering van 10 jaar Koningschap in 010. En in Rotterdam doen we er alles aan om te zorgen dat iedereen het Koningsfeest kan meevieren. Want, zo luidt het motto, ‘We zijn allemaal Kings & Queens’! Daarom is deze speciale Rotterdameditie van het Koningsdagconcert gratis toegankelijk voor publiek. Bovendien markeert het Koningsdagconcert op 19 april a.s. de start van het Stadsprogramma en daarmee 10 dagen voorpret naar Koningsdag én de Day After.

Het Koningsdagconcert vindt plaats in de RTM stage van Rotterdam Ahoy op woensdag 19 april om 20.30 uur. Bevestigde artiesten zijn onder anderen Davina Michelle, Winne, Lloyds Company, Imanuelle Grives, Laurien van Rijswijk, Gerard Cox, Sabrina Starke, Gery Mendes, Zaire Krieger en Broederliefde. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van dirigent Adam Hickox speelt zowel eigen stukken als nieuwe, verrassende arrangementen samen met de andere artiesten.

Tickets zijn uitverkocht. Schrijf je in voor de wachtlijst mochten er tickets vrijkomen.

Veelgestelde vragen ticketing Koningsdagconcert

Tickets zijn alleen te bestellen via de officiële ticketshop. Zonder ticket heb je geen toegang tot het concert. 

Tickets voor het Koningsconcert zijn gratis en hier te bestellen.

Het concert is niet geschikt voor baby’s en peuters. Tickets zijn te bestellen vanaf 18 jaar en ouder. Kinderen van 10 tot 18 jaar zijn welkom op het concert onder begeleiding van een volwassene.

Alle tickets worden 12 april 2023 verstuurd. Niet ontvangen? Vraag je tickets hier op.

Wat vervelend, je spam al gecheckt? Anders kan je nogmaals je bestelbevestiging opvragen via deze link.

Geen zorgen, neem contact op met de klantenservice van onze ticketprovider, zij helpen je verder. 

Het personaliseren van tickets is verplicht om de doorverkoop van tickets te voorkomen. Na personalisatie ontvang je de aangeschafte tickets op 12 april 2023. Toegang uitsluitend op vertoon van legitimatie  op woensdag 19 april 2023.

Tickets aangeschaft via derden zijn verboden. Tickets via het officiële verkoopkanaal koop je hier.

Jammer dat je niet meer aanwezig kan zijn bij het Koningsdagconcert. We willen je vragen om je af te melden via deze link zodat we iemand anders blij kunnen maken met jouw kaartje. Let op! Het is niet mogelijk om je geld voor parkeertickets terug te krijgen.  

Op locatie worden de stoelen willekeurig toegewezen in het vak waar je een ticket voor hebt aangeschaft.

Ja, er zijn een beperkt aantal mindervalide tickets beschikbaar in de shop. Deze tickets worden altijd per twee besteld, één voor de mindervalide en één voor de begeleider. Wegens veiligheidsredenen is het verplicht dat een mindervalide met een begeleider het concert bezoekt. Tickets kan je hier bestellen.

Aanmelden voor de wachtlijst kan hier. Wanneer er tickets beschikbaar komen ontvang je van ons een email.

Social media