Ga direct naar: Hoofdinhoud

Vrijmarkten

Introductie

Ook dit jaar zijn er op veel plekken in Rotterdam vrijmarkten mogelijk. Behalve op de Binnenrotte en het Afrikaanderplein, want deze locaties liggen aan de Koninklijke route. In het centrum (postcodegebied 3011 tot en met 3016) mag je op vier plaatsen je kleedje neerleggen: Schouwburgplein, Eendrachtsplein, Mauritsweg en Westersingel.

Op deze pagina op Rotterdam.nl kun je op plattegronden zien waar je precies je kleedje neer kunt leggen. En lees je meer over de regels die gelden. Zo mag je geen alcohol verkopen of producten die snel bederven zoals vlees, zuivel of vis.  Buiten het centrum mag je overal een kleedje neerleggen. Behalve op het Afrikaanderplein in verband met de festiviteiten rondom de Koninklijke route. Houd er wel rekening mee dat bijvoorbeeld rijbanen, tramrails, parkeerplaatsen en brandkranen moeten worden vrijgehouden.

Wil jij in stijl met je spullen op de vrijmarkt staan? Doe mee aan ‘Oranje Boven-op je kleedje’ en win een speciaal Koningsdag vrijmarktpakket! Lees op Oranje Boven-opje kleedje hoe je mee kunt doen.

De inschrijving voor een vrijmarktkraam is gesloten. Alle beschikbare plaatsen zijn inmiddels uitgegeven.

Social media