Ga direct naar: Hoofdinhoud

Perry de Man: King in de keuken

Introductie

Toen hij als tiener in aanraking kwam met de smaken die Rotterdam te bieden heeft, was hij verkocht. Hij begon nog aan de kunstacademie maar al snel ging hij aan het werk in de horeca. Hij werkte in verschillende restaurants en werd zelfs ontdekt als TV-kok. Hij is nu mede-eigenaar van de gezelligste toko van Rotterdam en een pizzabar. Maar hij voelt zich vooral ook geroepen om mensen bewust te maken van duurzaam voedsel.

Als liefhebber van eten, drinken en muziek zijn er heel vaak momenten dat hij zich koning voelt. Als hij een lang gezochte plaat vindt, als hij een visje proeft of na een lange dag werken een glas wijn kan drinken. Oftewel iedereen kan zich al snel een Queen of King voelen. Geniet van dat drankje, hapje en zet je favoriete muziekje op.

Jurylid Koningsgerecht

Perry is niet alleen Koning in de keuken, maar hij is ook jurylid voor hét Koningsgerecht van 2023. Hiervoor zijn het Rotterdamse foodplatform de Buik en gaststad Rotterdam op zoek naar het lekkerste en nieuwste Rotterdamse Koningsgerecht. Van sterrenchef tot hobbykok, van restauranteigenaar tot foodfanaat: iedereen doet mee. Op deze pagina lees je alles over het Koningsgerecht!

Social media