Ga direct naar: Hoofdinhoud

Oranje nagels? Ik Willem!

Introductie

De koning komt onze mooie stad bezoeken en dan zien wij Rotterdammers er uiteraard op ons best uit! Het is daarom mogelijk om je nagels te laten doen bij Beauty Bar Blijdorp. Oranje en groen-wit-groen van CND Shellac, helemaal in stijl van deze Koningsdag in Rotterdam! En daarmee doneer je ook nog eens 10% aan de Giovanni van Bronckhorst Foundation.

De slogan van Beauty Bar Blijdorp is ‘Be kind, be beautiful’. Reden genoeg voor hen om mee te doen aan deze actie. Zij kozen voor de Giovanni van Bronckhorst Foundation: een stichting opgericht door Giovanni en Marieke van Bronckhorst met als doel iets terug doen voor de samenleving. Het belangrijkste project van de foundation is sport en leerclub S.V. GIO. Een echte club met Giovanni zelf als hoofdtrainer en Marieke als onderwijsadviseur waar kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand via een onderwijs- en sportprogramma aan hun zelfvertrouwen en toekomst werken. Er is ‘sportenderwijs’ aandacht voor begrijpend lezen, spelling en rekenen maar ook voor zelfvertrouwen en ouderbetrokkenheid. Met als doel om de kinderen een goede start in het voortgezet onderwijs te geven en om hen te leren dat ze hun eigen koers kunnen bepalen.  

Wil je een afspraak maken voor oranje of groen-wit-groene nagels? Reserveer online via beautybarblijdorp.nl onder vermelding van ‘Oranje nagels’.

Social media