Ga direct naar: Hoofdinhoud

Maak je eigen staatsieportret!

23-02-2023

Introductie

Het aftellen tot aan Koningsdag is begonnen en vanaf vandaag kan iedereen ook aan de slag met het maken van een eigen, uniek staatsieportret. Met handige tips van onze Prinses Ari Deelder is een staatsieportret in een handomdraai gemaakt.

Iemand anders opgeven kan natuurlijk ook. Rotterdam zit immers vol Kings & Queens: je oma, buurman, collega of teamgenoot. Geef ze hier op. Een selectie van de inzendingen zie je dan straks terug op de website, in de media en/of op posterframes in de wijk!

Kings & Queens
‘Wij zijn allemaal Kings & Queens’, vormt de rode draad door het hele programma van Koningsdag in Rotterdam. Van de aankleding van de stad tot de activiteiten op de route voor het Koninklijke gezelschap. Onder het motto ‘op ieder hoofd past een kroon’, kan iedereen meedoen in aanloop naar en op Koningsdag zelf. En dus ook met de inzending van een staatsieportret. Hoe? ‘Prinses Ari’ legt het uit in de video hieronder.

Maak je eigen staatsieportret en deel de foto met ons via deze pagina: koningsdaginrotterdam.nl/staatsie-portretten. Een selectie van de inzendingen zie je dan straks terug op de website, in de media en/of op posterframes in de wijk!

Social media