Ga direct naar: Hoofdinhoud

De stad bruist van ideeen voor Koningsdag!

10-11-2022

Introductie

In het LantarenVenster bruiste het op 10 november van de ideeën voor Koningsdag. Uit de bijna 700 inzendingen werden 100 mensen geselecteerd om mee te denken over het Koningsdagprogramma. Zij kwamen op deze middag samen om hun ideeën verder te brengen. En dat leverde een hoop energie èn nieuwe ideeën op! 
 

In het LantarenVenster bruiste het op 10 november van de ideeën voor Koningsdag.

Samen kom je verder
Tijdens de creatieve middag werden ideeën uit een overkoepelende categorie aan elkaar gekoppeld. Want; samen maak je ideeën sterker en kom je verder. Experts uit verschillende disciplines dachten meteen mee. Alle ideeën vormen de ingrediënten voor het Koningsdagprogramma en gaan nu getoetst worden aan verschillende aspecten zoals veiligheid, haalbaarheid en financiën.  
Met deze creatieve inbreng kunnen wij als gaststad Rotterdam de volgende stap zetten om een onvergetelijk Koningsdagprogramma te maken!
 
10 december
De volgende mijlpaal in de organisatie van Koningsdag is de onthulling van het thema. Ook deze thema’s zijn op 10 november voorgelegd aan de aanwezigen. Er waren duidelijke favorieten, wederom waardevolle input voor ons. Houd deze website in de gaten voor meer informatie en updates over het thema.

 
 
 
 
 
 

Social media